UNIUNEA EUROPEANA    GUVERNUL ROMANIEI   Fondul Social European
POSDRU 2007-2013  
  Instrumente Structurale
2007-2013
  GUVERNUL ROMANIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VARSTNICE OIRPOSDRU REGIUNEA SUD MUNTENIA  Asociatia ASURA  

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 

Despre CEDAR BND.

D

aca istoria mobilei a inceput in Antichitate, istoria lemnului sta inca nescrisa. Oare lemnul nu e satul de sacrificiu in numele profitului? E vremea ca lemnul sa impuna trendul, sa isi faca glasul auzit.

Cedar BND isi propune sa dea voce lemnului, sa-l faca sa vorbeasca, sa-i dea sansa de a-si comunica povestea, asteptarile si forta creatoare prin prisma unor piese de mobilier care sa inspire dragoste si respect in egala masura pentru oameni si natura.

Suntem o structura de economie sociala, din comuna Iclod, județul Cluj, si functionam ca un adevarat iCloud pentru nevoile de valorificare a lemnului. Stocam idei, dorinte, visuri si nazuinte, sperante mari intr-o lume a pieselor de mobilier mai frumoase si mai confortabile ca niciodata.

Misiunea

La baza inființarii atelierului nostru se afla un tamplar indragostit de oamenii locului si de padurile romanesti, sustinut de o echipa de șapte angajati dornici sa dea caselor moderne de azi un spirit autentic romanesc, prin piese de mobila din lemn masiv. Echipa noastra inimoasa e formata din mesteri cu experienta, dar si din tineri dornici sa preia mestesugul si sa se perfectioneze in tainele prelucrarii lemnului. Nu folosim decat lemn natural si cu toate ca executam mobila pe comanda, chiar si dupa modelul clientului, nu ne abatem de la principiul calitatii - exclusiv lemn natural, indiferent de piesele solicitate.

Cedar BND si-a asumat misiunea de a transforma sacrificiul lemnului intr-o biruinta a bunului gust.

Obiectiv

Obiectivul nostru principal este de a crea un nou univers al mobilei din Romania, pentru romanii indragostiti de frumos si natural. Obiectivul nostru punctual este de a sprijini comunitatea din comuna Iclod, in speta oamenii ce provin din randul populatiei defavorizate social, cu venituri minime. Profitul Cedar BND urmeaza a fi reinvestit în resurse umane, in vederea pastrarii locurilor de munca si a crearii de noi oportunitati profesionale pe plan local.

Valori

Dragostea pentru natura si pretuirea oamenilor reprezinta valorile atelierului Cedar BND. Dorim sa aducem un omagiu lemnului romanesc si, in acelasi timp, sa dam comunitatii noastre sansa unui trai mai bun. Tinem la traditia industriei mobilei din Romania, dar incurajam inovatia si provocam noua generatie de designeri de mobila să dea lemnului o voce moderna si originala si un chip cat mai proaspat. In parteneriat cu marile universitati ale tarii, organizam concursuri de creatie pentru tinerii designeri absolventi de cursuri superioare.

Gasiti acum
mobila perfecta


vizitati catalogul

Produse

  • All
  • Scaune
  • Mese
adirondack_footrest_01adirondack_chair_06

Nou

Scaun picioare

360,00 Lei
Din care TVA: 60,00 Lei
adirondack_chair_01adirondack_chair_04

Nou

Scaun terasa

720,00 Lei
Din care TVA: 120,00 Lei
nootka_bench_01nootka_bench_01

Nou

Banca din lemn de cedru

2.400,00 Lei
Din care TVA: 400,00 Lei
nootka_chair_01nootka_chair_02

Nou

Scaun de cedru

1.800,00 Lei
Din care TVA: 300,00 Lei
adirondack_table_02adirondack_table_02

Nou

Masuta

600,00 Lei
Din care TVA: 100,00 Lei
nootka_table_01nootka_table_01

Nou

Masa mare de cedru

960,00 Lei
Din care TVA: 160,00 Lei

Nu esti sigur ce vrei?

Consultantii nostri te pot ajuta

Contacteaza-ne acum