Despre CEDAR BND.

D

aca istoria mobilei a inceput in Antichitate, istoria lemnului sta inca nescrisa. Oare lemnul nu e satul de sacrificiu in numele profitului? E vremea ca lemnul sa impuna trendul, sa isi faca glasul auzit.

Cedar BND isi propune sa dea voce lemnului, sa-l faca sa vorbeasca, sa-i dea sansa de a-si comunica povestea, asteptarile si forta creatoare prin prisma unor piese de mobilier care sa inspire dragoste si respect in egala masura pentru oameni si natura.

Suntem o structura de economie sociala, din comuna Iclod, județul Cluj, si functionam ca un adevarat iCloud pentru nevoile de valorificare a lemnului. Stocam idei, dorinte, visuri si nazuinte, sperante mari intr-o lume a pieselor de mobilier mai frumoase si mai confortabile ca niciodata.

Misiunea

La baza infiintarii atelierului nostru se afla un tamplar indragostit de oamenii locului si de padurile romanesti, sustinut de o echipa de sapte angajati dornici sa dea caselor moderne de azi un spirit autentic romanesc, prin piese de mobila din lemn masiv. Echipa noastra inimoasa e formata din mesteri cu experienta, dar si din tineri dornici sa preia mestesugul si sa se perfectioneze in tainele prelucrarii lemnului. Nu folosim decat lemn natural si cu toate ca executam mobila pe comanda, chiar si dupa modelul clientului, nu ne abatem de la principiul calitatii - exclusiv lemn natural, indiferent de piesele solicitate.

Cedar BND si-a asumat misiunea de a transforma sacrificiul lemnului intr-o biruinta a bunului gust.

Obiectiv

Obiectivul nostru principal este de a crea un nou univers al mobilei din Romania, pentru romanii indragostiti de frumos si natural. Obiectivul nostru punctual este de a sprijini comunitatea din comuna Iclod, in speta oamenii ce provin din randul populatiei defavorizate social, cu venituri minime. Profitul Cedar BND urmeaza a fi reinvestit în resurse umane, in vederea pastrarii locurilor de munca si a crearii de noi oportunitati profesionale pe plan local.

Valori

Dragostea pentru natura si pretuirea oamenilor reprezinta valorile atelierului Cedar BND. Dorim sa aducem un omagiu lemnului romanesc si, in acelasi timp, sa dam comunitatii noastre sansa unui trai mai bun. Tinem la traditia industriei mobilei din Romania, dar incurajam inovatia si provocam noua generatie de designeri de mobila să dea lemnului o voce moderna si originala si un chip cat mai proaspat. In parteneriat cu marile universitati ale tarii, organizam concursuri de creatie pentru tinerii designeri absolventi de cursuri superioare.

Gasiti acum
mobila perfecta


vizitati catalogul

Ce spun mesterii nostri

quote

Am crescut langa padurea de cedru si am invatat sa vad, sa aud si sa simt viata din ea. Am un mare respect pentru acesti copaci si stiu ca fiecare obiect pe care il fac din lemn de cedru trebuie sa onoreze viata lemnului si anii in care a crescut.

Gheorghe Saiu

12.12.2015

Atata timp am privit cum sunt inghitite de lacomie padurile noastre! Ma bucur sa fac parte din aceasta initiativa comunitara de a da glas cu grija si suflet lemnului si de a exploata responsabil resursele naturale.

Mihail Nedelcu

11.11.2015

Cand a luat nastere aceasta structura de economie sociala la noi in comuna, nu mi-a venit sa cred ca voi putea ramane acasa sa fac ceea ce-mi place, in loc sa fiu nevoit sa plec prin Spania sau Italia la munca. Am acum ocazia sa-mi intretin familia si sa fiu alaturi de copiii mei.

Marius Bradin

9.11.2015

Menirea noastra

Prin Cedar BND, satul Iclod cauta sa va spuna o poveste ardeleneasca, povestea lemnului romanesc, satul de exploatare, a lemnului care vrea sa se aseze la temelia traditiei si continuitatii unei industrii de marca in Romania - industria mobilierului. Realizam mobila pe comanda, dar incurajam viziunea artistica asupra mobilierului. Nu ne sperie provocarile, lasati lemnul sa ne provoace!

icon

Dezvoltare

Cautam sa generam bunastare, dezvoltand comunitatea locala.

icon

Sustenabilitate

Exploatand cu responsabilitate lemnul, cream o industrie sustenabila.

icon

Respect

Dorim sa dezvoltam o industrie care sa respecte lemnul, nu sa abuzeze de resursele naturale ale tarii noastre.

icon

Traditie

Ne sunt dragi radacinile noastre, traditia industriei mobilei din Romania.

icon

Design

In parteneriat cu marile universitati ale tarii, organizam concursuri de creatie pentru tinerii designeri absolventi de cursuri superioare.

icon

Inovatie

Incurajam inovatia si provocam noua generatie de designeri de mobila sa dea lemnului o voce moderna si originala si un chip cat mai proaspat.

Echipa noastra

client_image

Mihail Nedelcu

Tamplar

Phasellus iaculis enim et mauris augue euismod fermentum,at cursus augue bibendum.In vitae fringilla lorem.Proin bibendum magna ut ultrices.

client_image

Gheorghe Saiu

Manager

Suspendisse sem purus, fermentum sed arcu nec,vehicula venenatis lacus.Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada.

client_image

Marius Bradin

Project Manager

Curabitur nec dui urna.Vivamus a congue felis.Duis euismod velit eget sapien pharetra ullamcorper.Sed consectetur mauris vitae metus consequat.